De website van vakantiehuizendordogne.nl is verplaatst naar lancienvignoble.com.
U leest daar alle actuele informatie over onze vakantieverblijven in en aan de Dordogne.

Domaine L' Ancien Vignoble
Luxe, rust en actief genieten op VakantieDomein l'Ancien Vignoble.

Ideaal voor buiten het seizoen door het mooie verwarmde zwembad met een prachtig uitzicht. 

Gelegen in het heuvelachtige gebied met een fantastisch uitzicht op het dal van de rivier de Dordogne is gesitueerd het terrein met ons woonhuis genaamd VakantieDomein l'Ancien Vignoble. Op ons terrein was vroeger een kleine wijngaard gevestigd.
Op deze website lancienvignoble.com vindt u veel informatie over onze 3 vakantieverblijven, de indrukwekkende omgeving en vele mogelijkheden die ons dorpje Saint Julien de Lampon en de directe omgeving op sportief, cultureel, toeristisch en gastronomisch gebied te bieden hebben.
Een ideale gastvrije plek waar rust, vermaak en zwemplezier samen gaan. Fietsen, wandelen, kanovaren, golfen, kastelen, grotten, tuinen, vide greniers en andere lokale activiteiten zijn een greep uit de vele te ondernemen activiteiten.
De prachtige stadjes Sarlat, Souillac, Gourdon, Domme en Rocamadour zijn op korte afstand bereikbaar.

Appartementen en gite
Op ruim 2000 m2 zijn het huis l'Ancien Vignoble, de appartementen 'l Olive  en la Figue, le Noyer een 5-persoons Gite en een verwarmd zwembad van 12 x 6 meter gesitueerd. Op de begane grond van het huis l'Ancien Vignoble bevinden zich de 2 luxe ingerichte appartementen.
De appartementen zijn los van elkaar en onze  privé vertrekken gesitueerd. Elk appartement heeft volledige privacy en afgescheiden terrassen met een mooi uitzicht over het dal van de Dordogne. De buiten terrassen  zijn voorzien van riant meubilair. Zie Vakantieverblijven.

Voor foto's, huurprijzen en meer informatie kunt u ons mailen: info@lancienvignoble.com of plaats een reactie op onze contactpagina.
We zijn in de zomer van 2010 gestart met de bouw van ons nieuwe huis, dat in het voorjaar van 2013 helemaal is afgebouwd. In het huis zijn gescheiden van elkaar en onze privé vertrekken o.m. 2 vakantieappartementen. De welness ruimte met o.m. een sauna is uiterlijk in 2015 beschikbaar.
Op het buitenterrein is een verwarmd zwembad van 6 x 12 meter gerealiseerd. De buitenkeuken en gemeenschappelijke barbecue worden in het najaar van 2014 gebouwd.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen en de toekomstige mogelijkheden stuur naar info@lancienvignoble.com uw mailadres en ontvang onze nieuwsbrieven. Ook kunt u onze berichten lezen; zie Info en Berichten.

Hartelijke groet, Betty en Herman